همایش بررسی راهبردهای ازدواج آسان، سالم و پایدار در جوانان در دانشگاه تبریز

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۳ کد : ۲۸۶۶ اطلاعیه ها
همایش بررسی راهبردهای ازدواج آسان، سالم و پایدار در جوانان از سوی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با مشارکت و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز برگزار شد.

همایش بررسی راهبردهای ازدواج آسان، سالم و پایدار در جوانان در دانشگاه تبریز برگزار شد

این همایش با تاکید بر اینکه امروزه نداشتن آموزش کافی و مهارت زندگی منشأ بسیاری از آسیب های اجتماعی در جامعه است،برگزار شد یادآور می شود: برپایی نمایشگاه و برگزاری یک پانل تخصصی با محوریت سیاست های جمعیتی، ازدواج جوانان، چالش ها، راهبردها از دیگر برنامه های این همایش بود.