اولین کارگاه آموزشی ویژه اعضاء کانون همیاران سلامت

۰۸ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۸ کد : ۲۸۶۳ اطلاعیه ها
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز اقدام به برگزاری اولین کارگاه آموزشی ویژه اعضاء کانون همیاران سلامت با عنوان کارگاه مربیگری پیشگیری از ایدز TOP)) مطابق مفاد اساسنامه در مورخه ۲۶و۲۵ بهمن ماه ۹۴ در محل تالار شهریار دانشگاه تبریز نمود.

با عنایت به دستورالعمل ارسالی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تشکیل کانون همیاران سلامت، با هدف جلب مشارکت و یاری دانشجویان دانشگاه به سایر دانشجویان و ارائه خدمات مستمر، فراگیر و اجتماع محور؛ مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تبریز اقدام به برگزاری اولین کارگاه آموزشی ویژه اعضاء کانون همیاران سلامت با عنوان کارگاه مربیگری پیشگیری از ایدز TOP)) مطابق مفاد اساسنامه نمود؛ کارگاه مزبور در مورخه 26و25/11/94 در محل تالار شهریار دانشگاه تبریز با حضور رئیس مرکز مشاوره شروع و سپس رئیس مرکز مشاوره در خصوص لزوم کارگاه آموزشی، اهداف و وظایف همیار سلامت روان مطالبی ارائه نمودند .در ادامه این کارگاه دو روزه مربیان دوره آموزشی، به نحوه اجرا و بکارگیری مدل آموزش سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت و اهمیت مدل مزبور در افزایش سطح سواد سلامت اجتماعی و بهره گیری از سرمایه های اجتماعی جهت تغییر رفتار سلامتی پرداخته وسپس مطالب ویژه و اختصاصی بیماری ایدز ، مراحل رشدعفونت، راههای انتقال ، پیشگیری ، تغییر نگرش نسبت به بیماری....ارائه شد و در روز دوم شرکت کنندگان به ارائه مطالب آموزش داده شده پرداختند.