((مشاوره تلفنی)) مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تبریز به مناسبت ایام امتحانات راه اندازی شد .

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تبریز در جهت خدمات رسانی مطلوب تر به دانشجویان با عنایت به شروع ایام امتحانات، (( مشاوره تلفنی )) را با حضور روان شناسان و مشاوران مجرب این مرکز راه اندازی نمود .

دانشجویان گرانقدر می توانند در ایام امتحانات،  مسائل و موضوعات تحصیلی و روزمره خود را بصورت تلفنی و مطابق برنامه زمانبندی اعلام شده ( به پیوست همین خبر ) با روان شناسان و مشاوران این مرکز در میان بگذارند.

لازم به ذکر است خدمات حضوری این مرکز همچنان اماده ارائه خدمات حضوری به دانشجویان و مراجعین محترم می باشد .

کلید واژه ها: مشاوره تلفنی

( ۲ )