برگزاری سومین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه تبریز

سومین جلسه کمیته مداخله در بحران رفتار های خود آسیب رسان در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در دانشگاه تبریز تشکیل شد .
برگزاری سومین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه تبریز

سومین جلسه کمیته مداخله در بحران رفتار های خود آسیب رسان در تاریخ 1402/10/13 در دانشگاه تبریز تشکیل شد . در این جلسه گزارشی از همایش دبیران مناطق ده گانه  مشاوره و سبک زندگی و نیز بهداشت و درمان که در تاریخ های هفتم و هشتم دی ماه به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شده بود توسط دکتر باباپور، دبیر منطقه 3 مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه ها به اطلاع اعضای کمیته مذکور رسانده شد . سپس هر کدام از اعضای کمیته دیدگاه و پیشنهادات خود را در زمینه پیشگیری و مقابله با آسیب های روانی و اجتماعی رفتار های خود آسیب رسان در بین دانشجویان و دانشگاهیان مطرح کرده و درباره تدوین برنامه ها و فعالیت های ضروری حوزه های مختلف دانشگاه به بحث و گفتگو پرداختند.

کلید واژه ها: کمیته بحران